Dawn of the dead...

Skrämde nästan slag på mig själv när jag vaknade tio över sex denna morgon. Såg nåt gråvitt med trassligt hår i spegeln och insåg att det indeed var Yours Truly med min vackra morgonnuna som var där. Är ack och ve så blek och skön på morgonen! Innan jag fått mitt kaffe får man inte ur mig många ord, mer gutturala läten och jag börjar sakta inse att jag nog faktiskt är en Zombie på morgonen. En vegetarianzombie dock då jag definitivt inte äter frukost och ännu mindre kött och ännu, ännu mindre människokött. Alltså är jag relativt ofarlig om man inte räknar med att eventuellt bli intörnad i, snubblad över eller blängd på så är det lugnt. Hade ju hellre varit blek och skön a la Hollywoodvampyr. Kliva ur sängen med perfekt ansikte och hår in the prime of my youth samt uberstark och allmänt awesome. Tänk inte ens tanken på att jag skulle se ut som Nosferatu i vampyrfilmernas vagga. Hu. Min version är mer åt Kate Beckinsale-vamphållet..Hade jag varit man så hade jag varit Damon i Vampire Diaries eller möjligen Lestat (böckernas variant, inte Tom Cruise) Men man kan inte få allt här i världen och jag antar att Zombielookalike är det närmaste jag kommer den genren i detta liv.

Klurar ibland...om man fick välja vilket man skulle bli; vampyr, zombie, varulv osv så skulle jag helt klart välja vampyr. Man ser ut som en människa, lever i evighet och så klart skulle jag ju bli en vampyr enligt de nyare varianterna i filmens och litteraturens värld, dvs jag skulle ha kvar min förmåga till kärlek och jag skulle bli en jävel på att råna blodbanker så jag inte skulle behöva döda någon oskyldig stackare för att jag blir sugen på ett mellanmål. I min perfekta fantasi skulle det inte finnas något negativt över det hela, just the upside and the perks!

Det här inlägget blev ju normalt för övrigt. Risken med att skriva för tidigt på morgonen är att hjärnan är så där lagom mosig och orden bara rinner ur mig som det faller sig. Nåja, alltid roar (retar?) det någon.


 





På med galaklänningen

Nu är det bara att räkna ner till kl 23 när Oscarsgalan börjar! Har bunkrat med chokladmousse och har dagen till ära om inte galaklänning så rena mysbyxor i alla fall! Ska bli så kul att se alla vackra kläder, frisyrer och fluff! Men först ska jag mosa i soffan till "21" med Kevin Spacey.

Winner, winner, chicken dinner..ja, ja, se filmen så fattar ni!

Lördagshäng

Chips och dipp är inköpt och film hyrd. Lördagen är klar! Sitter i soffan och mosar och dricker Cappuccino med mörk choklad i och det är seriöst ubergott! På tv'n just nu är det Simpson's vilket ju aldrig är fel och ute är det behagliga -5 så jag har passat på att vädra halva dagen. Lycklig katt har suttit vid gallret och snoosat mest hela tiden. Livet känns rätt chillat idag....

"If you're happy and you know it, that's a sin" sjunger nunnorna i Simpson's just nu så jag antar att jag är en syndare av stora mått! Ska nog hälla i mig mer Cappuccino...

Ha en mysig lördag alla!


+ 18

Det låter ju bra? Eller...nej. För det var tempen inomhus när jag vaknade idag. Nej, jag är inte helt besatt av temperaturer men föreställ er att sätta ner fötterna på golvet när värmen varit ickeexisterande hela natten för att det gått en säkring. Golvet är kallt. Mycket kallt. Samma säkring gjorde att spisen fick spatt då touchdisplayen lyste som fyrverkerier på nyårsafton när jag försökte få plattj-veln att fungera. Vilket den inte gjorde. Blev inga kokta ägg denna morgon. En stund senare när jag skulle koka te så blev plötsligt hela huset svart och jag frös fast i golvet. Jag gillar verkligen inte mörker riktigt någonsin och ännu mindre när det attackerar en oväntat. Det visade sig tack och lov att det var jakten på den pajade säkringen som orsakade den tillfälliga solförmörkelsen i köket. Nu är säkringen bytt, kaffet kokat (äntligen) och värmen är sakta på väg uppåt. Milou ligger som en uppruggad fågel i soffan och tycker uppenbarligen också att det är för kallt. Det är ju inte som att hon har päls...min lilla fjantfia.

Nu ska jag faktiskt bädda ner mig under täcket och försöka rugga jag med. Fredag idag och tanken är att jag ska ut och roa mig i kväll, men vi får se vad dagen erbjuder!




Dagens film!

Kan du läsa om HÄR

Jag klottrar om Oscarsgalan på söndag!

- 30 i dag med?

Jag vaknade, hasade till köksfönstret och sen dog jag lite. Ännu en morgon med -30 ute. Är så seriöst less på det nu! Måste säga att jag beundrar alla som vandrar iväg till bussar, iskalla bilar eller rent av går till sina arbeten. The young and the restless som byltar på sig kläder värdigt en Alaskaresa bara för att gå 5 minuter till bussen för att ta sig till skolan. Det finns ytterst få tillfällen när jag är glad över att jag inte behöver göra allt detta. This is one of them. Om inte the secret Millionaire bestämmer sig för att flyga här över och slänga hinkvis med pengar från himlen så stannar jag nog inne idag. Kanske fixar och joxar lite med symaskinen. Den stirrar på mig nämligen och säger att jag har massor av projekt som väntar. Gäller bara att få tummen ur det berömda...Kanske jag ser en film senare och klottrar några ord om den i Movie time?

Ha en bra dag i alla fall ni tappra köldtrotsare!


Smyckad morgon

En del morgnar är ju helt klart bättre än andra! Låg ett paket på bänken när jag klev upp och i det hade fina Lina satt smycken som hon gjort till mig. 2 par våldsröda örhängen, ett halsband och ett armband. Fanns också virkade småkakor som är hur söta som helst! Om jag lyckas ta bild så slänger jag in det här. (gudvadjagvillhaenfungerandekamera)

Har påtat igång en ny blogg också som är mer nishad än denna: Movies, books and more och vad den ska innehålla är väl rätt uppenbart. Ska försöka att faktiskt hålla mig till ämnena och inte sväva ut i det oändliga. Kika in där!

God morgon alla!

06...alldeles för tidigt..

Jäkla Sookie. Hennes fel alltihop. Klockan är 06.38 och jag har sovit i 1,5 timme i natt! Whoop, whoop! Låg och läste som jag alltid gör och råkade läsa nån passage i boken som var läskig och sen kunde jag inte somna. Typiskt. Är jag 12 eller?! Ser vi rysare så får P följa mig till badrummet sen för jag vågar inte gå själv, samt att jag mycket nogsamt ser till att ha fötterna under täcket. Jag är nog 12.

Inte helt oväntat har jag en kaffekopp framför mig och jag tänkte knåpa lite med bloggdesignen. Den vill inte bli som jag vill att den ska vara. Märkligt nog funkar det bäst att göra sånt okristligt tidigt på morgonen medan hjärnan är tom på andra intryck. Ibland helt tom.

Friska -24 ute och världen ser ut som ett vykort. Tror träden håller andan för att det är så kallt..


Gnnnh...

Kaffe...ge mig kaffe. Känns som att jag somnade nyss ju. Sookie Stackhouse i True Blood hade precis överlevt en Maenad i tredje boken vad jag kan minnas och sen ringde min mobil och sa att det är frukostdags. What happened in between? Måste ju ha sovit men det känns sannerligen inte så. Så som den grottmänniska jag för närvarande är önskar blott en sak: kaffe. Nyss helst.

Släng dina slitna jeans, tanten!

Hur klär vi kvinnor oss när tydligen 25 % av våra tonårsdöttrar skäms ögonen ur sig? Skummade Aftonbladet och fastnade på DENNA artikel om just det här fenomenet.

Tror inte att jag är ensam om att klä mig efter humör och ge blanka fan i om  huruvida det är tantvarning eller tonårsvarning på det jag tar på mig. Ibland är det jeans, ibland är det klänning och klackar. Allt beroende på humör och tillfälle!

Klä dig efter din ålder och vad som är lämpligt! *ryys* En mening jag hörde första gången när jag skulle fylla 30 och en välmenande släkting tyckte att det kanske var dags för mig att inte ha jeans, converse och t-shirtar på mig längre utan börja klä mig mer damigt. What? Trodde i min enfald att gränserna suddats ut mer än så vid det här laget, men jag antar att i vissa kretsar så skall det blivfas tant vid 30 oavsett hur man är som person. Måste erkänna att den kommentaren satte sig i huvudet på mig och jag blir lite förolämpad fortfarande när jag tänker på den. Som att jag på nåt sätt borde ha vett att bli gammal vid 30 för det var dags nu.

Bara för att man vågar klä sig som man vill betyder inte det att man inte är vuxen i huvudet!

Ja, min dotter och jag lånar vissa kläder av varandra och ja, ibland tycker hon att jag använder kläder som inte hon skulle visa sig död i ens, men det är mer en smaksak i vårt fall. Jag kikar på plagg ibland när vi är i stan och hon säger "nej, den är för tantig" och släpar mig till nåt annat istället. Bless her heart!

Självklart har även jag gränser, men det rör sig mer om att jag inte vill klä mig i sånt jag tycker är helt osmakligt. Jag skulle inte visa mig utomhus i vissa plagg men det handlar mer om att de inte är jag och därmed kan jag inte stå för dem och känna mig bekväm och då skulle kläderna bromsa mig socialt. Min lilla mamma sa alltid att så länge man är hel och ren så spelar resten ingen roll. Hon var nog mer liberal vid 80 års ålder än vad många yngre är. Samma lilla mamma köpte sitt livs första par jeans med diskreta nitar på när hon var typ 72..

Så vad är för ungdomliga/stötande/provocerande eller bara fel plagg för mammor att ha på sig? Vad tycker ni?
Jag skulle aldrig klä mig i vad jag anser vara för "slampigt" exempelvis för det är helt enkelt inte min stil och jag skulle få reaktioner jag inte vill ha. Nu spårade jag iväg lite här men kärnan i resonemanget för mig handlar mer om kläder kontra ålder. Får man inte ha en ungdomlig stil för att man passerat 30 längre?

När blir man för gammal för sina Converse och slitna jeans?


50-talet ringde...

Den HÄR artikeln i dagens Wendela (Aftonbladet) om att svenska män gör helt rätt i att leta kvinnor i Asien, gör mig smått förbannad. Bara för att man inte vill ha ett rep mellan sängen och spisen så innebär det inte att man inte är fullt kapabel till att gilla både sex och matlagning. Men i sverige kanske kravet på en hel, ren och anständig man ingår i det konceptet och det är väl det som stör kan jag tänka mig?

Varför inte istället importera en thailändska som inte kan språket, inte har egna pengar och därmed noll och ingen möjlighet att göra annat än behaga mannen som släpat henne hit för att inte bli kastad ur hem och hus? Då behöver man ju inte vara hel, ren och vettig i huvudet eller vara tillsammans med en krävande, svensk kvinna som uppenbarligen inte kan kocka, inte vet hur man är kvinnlig eller för att stjäla ett uttryck ur en svensk film:
Inte har vett att vara glad, kåt och tacksam för sin svenske slusk vars kvinnosyn 50-talet vill ha tillbaka genast.

God damn it.


06.40 fredag

Nu börjar det bli löjligt detta. - 30 denna morgon också. Hela veckan har varit snorkall och det verkar inte bli bättre i helgen då det enligt yr.no ska bli upp mot -40. Hur sjutton ska man ta sig ut? Vad ska man ha på sig? Hur vågar folk köra bil utan att motorn skär sönder? Hur går hundarna ut och pinkar? Jo jag vet...med ägarna bistert svärande mellan sammanbitna tänder alltemedan hundstackarn försöker sväva med alla fyra tassarna i luften samtidigt för att inte frysa trampdynorna av sig. Har ju haft två hundar så jag vet hur man kan frysa kl 8 på morgonen, stående mitt i skogen. Man ska ha Samojed i detta väder. Alla andra raser får lära sig att gå på låda såna här dagar. Bara för det så har jag förstått att många hundar just nu släpper en massa päls pga av att temperaturen gått så mycket upp och ner. Nu? När de verkligen skulle behöva den så bestämmer sig "pälsometern" för att det är varmt och att ingen kroppsbehåring är nödvändig? Konstruktionsfel?

Det finns definitivt dåliga väder då inga kläder passar.

Lite nageljox

Har nu bestämt att nästa lack jag köper blir nr 228 och nr 230 från Depend. De är ifrån vårkollektionen! Jag hade köpt den gröna 225 också men har blivit varnad för att den har något knepig formula och kan bli randig om man inte är försiktig. Hur de ser ut på väldans fina naglar kan du se hos Alizarine just nu. Blev lite sugen på det rosa 218 men har säkert 20 rosa lack som tål att tittas igenom först. Fick en drös av min mamma nämligen. Hon älskade rosa nagellack. Lite coolt tycker jag med en liten mamma på 80 som hade chockrosa naglar.. =)


Stekt spaghetti med kyckling

Käkade ni spaghetti till middag idag och fick en massa över? Då kan ni göra den här goda middagen i morgon!

Till 4 matvargar behöver man

4 kycklingfiléer
1 stor påse wokgrönsaker
Spaghetti, färdigkokt eller koka ny!
Sallads- eller purjolök
Paprikakrydda
Salt o Peppar

Skär kycklingen i lagom stora tärningar och stek den med kryddorna och löken. Lägg över i ugnsfast form när den är klar.

Stek spaghettin ett par minuter under vild omrörning i samma panna som kycklingen så tar den upp smak och kryddor. Krydda med kinesisk soya. Lägg den ovanpå kycklingen.

Stek wokgrönsakerna och krydda om du vill. Lägg dem överst i ugnsformen.

Sätt in ugnsformen i ugnen på 200 grader ca en kvart och ät sen tills du storknar!

MUUUUMS....


Kokande element och hosta

Vaknade av att larmet ringde 06.15 i vanlig ordning. Klev upp för att göra frukost och sen hör jag moben ringa igen..Hm. Stängde väl av den? Muttrar och svär över min dåliga minne och letar rätt på telefonskrället. Döm om min förvåning när jag fattar att det är ringsignalen och inte larmet som ringer. Den här tiden?? Inser att det är dottern som ringer från sitt rum istället för att komma ut. Oråd börjar anas. Mycket riktigt är det nu hennes tur att bli toksjuk. Hade jag inte redan börjat koka äggen så hade jag kunnat steka dem på hennes panna. Jag som hoppades att hon skulle slippa bli smittad för en gångs skull men who am I kiddin'? Jag har fortfarande ont i lederna. Det till och med bränner i knogarna. Öronen spränger, kinderna värker, ögonen rinner och nu har det börjat ömma i halsen. Yäy.

Somnade inte förrän halv 5 i morse då elementen fått ett frispel och är kokheta sen i förrgår kväll vilket innebär att det i skrivande stund är +24,6 härinne. Gudars skymning så varmt. Är van att ha mellan +20-21 och kunna gå i varma mysbyxor och tofflor. Hur bra kan man sova när det är varmt? Icke alls. Där ett tag var jag så desperat så jag helt allvarligt funderade på att lägga mig i tvättstugan, där det är svalast. Insåg dock att det blir lite besvärligt att släpa ner madrassen så jag skippade det. Istället har jag sovit i skinnsoffan och försökt leka frimärke mot det kalla skinnet. Ljuvligt! Fattar dock inte vad det är som är fel på elementskrällena. Snart sliter jag loss dem ur väggen.




ASOS

Hittade ännu vackrare skor i kväll. Dessa är bara to die for! Priset är högt, ca 1600 så det där bankrånet börjar närma sig...

Till dem skulle man ju kunna ha en av dessa två klänningar om man var på det humöret! Färgerna luras lite, bägge är mer beige än de ser ut här.

 

 


07.10 Äggande frukost

Uj. Så trött. Det är ingen lek att stappla upp kvart över 6 och göra frukost med sprängande bihålehuvud. Tillbringade ca en kvart med att försöka hitta saltet som inte ens var i samma rum. Min kära dotter hade av någon anledning saltet i sitt rum. Jaha. Så klart borde jag ju ha letat där. Fattar ju vem som helst. Kanske hon smygdricker Tequila på nätterna? Snarare är det väl nattlig äggätning.

Vi är smått besatta av ägg. Ägg är så himla gott! Passar nästan vilken tid på dygnet som helst och innehåller massa nyttigheter. Yay ägg! Det är tur att man vet mer om ägg numer än på den tiden när man sa att A) kvinnor ska inte äta mer än högst 1 ägg/dag och B) Ägg innehåller skadligt kolesterol. Vad jag numer förstått är att ägg dels är en utmärkt proteinkälla samt att man kan äta sin dagliga dos utan att huvudet ramlar av. Anledningen till att jag ens tänker på ägg llite mer denna morgon är att jag läste ett inlägg om vego/ovo/lakto-kost hos Lady Dahmer där ägg diskuterades i kommentarerna...

Nörderifakta om ägg:

Ett ägg, ger massor av vitaminer, såsom A, D, B2, B12 och folat och en hel del andra nyttigheter såsom protein och selen. I gulan finns fett, vitamin A, olika B-vitaminer, vitamin D, E och K, samt järn och jod. Vitan innehåller det mesta av äggets vitamin B2. Selen, magnesium, kalium och niacin finns både i vitan och i gulan.

Här kan man läsa mer om äggande fakta: www.kostdoktorn.se

Undrar om jag har feber? Man kan misstänka det när jag rantar på om ägg och tequila kl 7 på morgonen.






Skokärlek..igen..

Sick and sick of being sick. Blää. Måste bara visa vad jag hittade när jag kikade in på Haléns i går. Jag är så KÄR i dessa skor men jag måste nog råna en bank först. 1799 kr känns lite hick, svim, dåna och dö, men att de är fiina! Synd att Haléns aldrig skickar ut några rabatter för då skulle jag hugga dessa fort som f-n på ren svenska!


Nya Zeeland vill jag också till

En bekant till mig har åkt till Nya Zeeland och jag blir så glad! Jag har alltid velat åka dit men då jag inte vunnit på Lotto än (va, måste man spela också?) så har det inte blivit av utan jag nöjer mig med drömmen. Finns flera anledningar till min längtan dit men några är större än andra. Klimatet är helt klart sympatiskt, det är ju en faktor. Sen har de inga giftiga djur, det är en mycket stor anledning! Naturen är ju helt fantastisk. Hissnande berg, djupa dalar och grönt, grönt, grönt! Sen vill jag dit för att LOTR spelades in där. Jag vill se...!

Så nu följer jag L:s resa via Facebook och läser hennes uppdateringar varje dag. Känns så kul att läsa om hur glad hon är för att vara där!

Lake Matheson ser inte helt fel ut va?


Vita naglar

Har anat en trend med helvita naglar och blev tvungen att testa! Ignorera den fullständigt hemska bildkvallan..
Lacket är Depend 032, en äggskalsvit cremefärg. Ovanligt lätt att applicera för att vara cremelack, vilka jag brukar hata. Dock bör man ha tålamod- det här är 4 varv och ändå har jag VNL (visible nail line). Tycker ändå det ser awesome ut!


Chockerande nyhet? Icke.

Kikade på tv4-nyheterna alldeles nyss och där kom föga förvånande information fram. Vaccinet mot svininfluensan verkar göra mer skada än nytta och bl a Finland förbjuder det. Man har nu efter förra årets vaccinationshysteri börjat se bland annat sömnsjuka som sideffekt. Jag är inte ett dugg förvånad och förblir ovaccinerad även detta år. Förra året blev många bekanta helt chockerade och arga för att vi vägrade att vaccinera oss då vi ansåg att vaccinet inte riktigt verkade så väldokumenterat och utrett som det påstods. Oh well. Får lust att säga ett kanske opassande "Pilutta".

Attjo på er, som vanligt, varje vinter..

Boktips!

Tror knappt jag säger det men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Men sova ska jag inte! Jag håller på med att läsa Vampire Diaries- böckerna och det är ingen tvekan om att de är mycket bättre än serien. Förvisso är miljön densamma men personerna skiljer sig rätt mycket åt. Elena är inget koögt våp och dessutom är hon blond. Bara det.

Med andra ord, skippa serien och läs böckerna istället.

Sen kan man läsa Vampire Academy- serien om man vill ha en annorlunda inriktning på vampyrstories. Har plöjt serien på två veckor och den känns lite mer inriktad på sena tonåren än Twilight. Gillar den!

Ännu en bokserie är House of Night och även denna är helt okej.

"När sextonåriga Zoey Redbird blir märkt som en ny vampyr hon måste gå med i House of Night skolan där hon kommer att träna på att bli en vuxen vampyr. Men det är bara om hon klarar sig igenom förändringen. Men Zoe är ingen vanlig nybörjare. Hon har valts för att vara speciell av gudinnan Nyx och upptäcker sina fantastiska nya befogenheter att trolla med elementen: jord, luft, eld, vatten och själ. När Zoey upptäcker att ledaren för De Mörka Döttrarna, skolans största elitgrupp, missbrukar sina Gudinnegivna gåvor, måste Zoey titta inom sig för att finna sitt öde och det blir ingen lätt resa för henne."

Gemensamt för alla tre serierna är att de utspelar sig på olika varianter av skolor, alla har kvinnor som hjältinnor och det är inga mesproppar det handlar om. Kärlek, blodiga strider och intriger är hörnstenar så klart. Jag är löjligt förtjust i vampyrböcker och av dessa tre serier gillade jag nog House of Night bäst.

Dear Diary, eller...?

Vem stapplar upp i gryningen för att göra frukost bara för att upptäcka att det var sovmorgon idag? Bara för att jag var tröttast i hela j-la världen när klockan ringde. Så nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli RÄTT tid istället. Och hur fördriver man en timme den här tiden på morgonen om inte genom att blogga? Läste ett inlägg tidigare om detta med bloggande och en del av frågorna klurade jag lite på, bland annat frågan

"är det skadligt för vissa att blogga?"

Med tanke på hur många som verkar blogga för att fylla ett extremt bekräftelsebehov så tror jag absolut det. När man inte bloggar för att dela sina tankar och sin vardag utan bara för att få besökare i mängder, kosta vad det kosta vill, då tror jag man är ute på villovägar. Hur många bloggar finns det inte som enbart går ut på att provocera? Då menar jag inte exvis politiska eller satiriska bloggar om världen i stort och smått utan där unga hänger ut sig själva på bekostnad av sin själ, i princip. Eller för all del, vuxna människor som bloggar om sitt liv och där kommentarsfältet dag efter dag är fyllt med hätska ord och påhopp. Hur orkar man?

En del hävdar att deras bloggpersona inte har med deras riktiga jag att göra. Fair enough. Men varför då ens göra det? Att fejka en person och stå ut med spott och spe? Här närmar vi oss nog kärnan tror jag, för det är just dessa som tjänar pengar på sitt bloggande. Tjänar pengar på att bli hatade. För face it, ju fler som hatar bloggen och skriver i den, desto fler träffar får den och kronorna trillar in.

Är det inte lite en typ av själslig prostitution man ägnar sig åt då? Hur länge tar det innan omvärlden inte längre kan skilja på bloggpersonan och den verkliga personen? När börjar man må dåligt inombords? Jag har svårt att tänka mig att en del av de jag tänker på lyckas distansera sig helt från allt de får läsa och höra om sig själva. Ser de verkligen bara pengarna när de skriver att de inte bryr sig om vad folk tänker om dem? I don't buy it. Men jag tror det blir lite av ett gift också. Kolla besöksräknaren, läsa kommentarerna, se vad folk tycker, tänker och skriver om dem..vad händer den dagen när de upptäcker att det börjar dala? Rycker de på axlarna eller driver de saken längre, pushar mer, lämnar ut sig själva ännu mer?

När tar den personliga integriteten slut enbart för att få fler besökare och kanske tjäna en krona till? Ibland känns det som att bloggande har blivit som en dokusåpa. Släng in fler vidriga detaljer för varje avsnitt för att behålla tittarna! Missförstå mig rätt. Det är ett fritt land och var och en gör precis som de behagar, men för att återgå till ursprungsfrågan så tror jag absolut att det kan vara skadligt för vissa att blogga, beroende mest på varför de gör det.

Så varför bloggar jag och de flesta jag känner då? Mest för att det blir lite av en dagbok tror jag. Nånstans att dumpa överflödigt surr som tar plats på hjärnkontoret (like me) eller för att dela med sig av sina intressen. Några jag läser skriver för att de brinner för något speciellt och vill förändra världen med sin klokskap. Det är alltid lika roligt att hitta en ny blogg att fastna i och det har hänt att jag tänkt att "wow, den här människan borde verkligen skriva en bok" och då känns bloggvärlden plötsligt helt underbar att vara i!

Nu ska jag återigen ägna mig åt att göra frukost och denna gång i rätt tid....


RSS 2.0