Glee

Jag är väl den enda i världen som helt missat Glee gissar jag. Har nu sett 11 avsnitt av första säsongen och måste erkänna att jag är lite såld! Den är charmig, söt och en och annan liten moralkaka serveras. Med andra ord: perfekt! Sen att det är singback i sångerna och det är lite väl mycket FAME över det hela, kan jag leva med.

Underbarast är ju Cheerios tränare Sue. Hon är så infamt elak och tävlingslysten så det finns liksom inget slut. Hon gör rollen så otroligt bra och precis när man tror att man vet hur hon är funtad så händer något nytt och man är tillbaka på ruta ett när det gäller henne.

I alla fall så ska vi till lägenheten idag och se om vi kan ånga loss en tjurig tapetbård. Det vore sannerligen trevligt om den inte bråkade. Kvällen lär bli lugn, möjligen lite film och godis. Förmodligen lär jag plöja ett till avsnitt Glee...

And that's how Sue C:es it!

K..k..kallt och nyvaken

Nyss inkommen med Luna (lånehund) från den bitande kylan ute. Uh vad jag inte har vant mig vid att det är kallt ute! Tur att kaffet är varmt och täcket likaså!

Är i lägenheten och kikar på vad som behöver göras härnäst. Stack in huvudet i klädkammaren och drog ut det lika fort igen! Kan man inte köra en tändsticksrenovering därinne? Känns väldigt lockande just nu måste jag säga men jag gissar att det bara är att bita ihop och börja röja. Förrådet gick ju fort som attan när jag och dottern satte fart så egentligen handlar det ju bara om att ta sig i kragen och göra det.

Det är ju bara två rum kvar som ska tapetseras och sen är det rätt färdigt! Lite småtjafs kvar bara. Som att fläkten i går bestämde sig för att det var en bra idé att låta sina vridhandtag spricka och trilla ner i handen. Det var ju lite larvigt va? Så nu får vi slå på den med hjälp av en liten kniptång. Tjurig jäkla fläkt! Nå den fungerar ju ändå men det ser onekligen lite fånigt ut. Ännu en sak på "ringa hyresvärden och be om hjälp"- listan. Tur man har en schysst hyresvärd!

Nä, on with the day!

Vit mat, vita tänder

God morgon! Vissa dagar vill man inte kliva ur sängen och idag är en sån dag. Fy tusan vad jag fryser! Lite tröstad blev jag när frukostmackan fick sällskap av ett nybakt wienerbröd som älsklingen tagit med sig på väg hem från jobbet. Å andra sidan ska jag sannerligen inte äta några bullar alls egentligen nu när jag fixat garnityret så fint.

Idag blir det blekning. Satt i går och kikade på "vit mat" då man helst ska vara lite rädd om tänderna dagarna efter en blekning. Undrar hur länge? Jag menar, ett par dagar på keso, fil och kokt kyckling går ju bra men inte för länge. Och kaffe? Hur ska jag klara mig utan kaffe? Det är allt lite oroväckande det.

För att trösta mig själv så har jag spanat in lite nya filmer som jag vill se men mer om dem senare! Nu ska jag gå och göra veckans sista kaffekopp och njuta av varenda droppe!

Förresten tänker en av orkidéerna blomma! *chockad*

Det rör sig i dammet

Wow. Att säga att det är längesen jag skrev nåt här är ju en understatement så det dånar om det. Men har man ingen inspiration är det bättre att låta bli att skriva än att bara göra nonsensinlägg. För det gör jag ju aldrig. Nonsensinlägg alltså. Ehrm..he..he. Det är nu jag försöker se otroligt oskyldig ut och jag tänker definitivt inte titta i arkivet för att se hur mycket svammel jag skrivit. I alla fall tänkte jag nu försöka återuppliva denna blogg igen- cpr anyone?- och dela med mig av min hjärnas ibland glada skutt, ibland ilskna väsanden. Jag har inte läst morgontidningen än så jag vet inte vartåt det lutar.

På det personliga planet kan jag ju dela med mig av att jag nu, närmare bestämt i morgon, är färdig hos tandläkaren! Tjoho! Ny tand på plats, ingen tandsten, inga hål och bäst av allt; i morgon ska de blekas. Jäklar vad jag ska le!

Alla helger har varit jättemysiga! Så här gosiga såg jag och Herr Katt ut på julafton!


RSS 2.0