Ouch

Oh but why? Varför lyssnade jag på Björn Ranelids bidrag till Melodifestivalen i kväll? Vill liksom tvätta hjärnan med antibakteriell rengöringssprit känner jag. Å andra sidan tycker jag det mesta hittills varit blähä med mycket få undantag.

Överlag börjar man ju undra hur de tänker, de som väljer ut vilka som ska få vara med...Är läget så desperat att Sean Banan är ett seriöst alternativ? Really? Och Thorsten Flinck ska vi inte ens gå in på. Tafsande gubbe.

Jag tänker strejka och inte se eländet i kväll. Dels för att jag bara inte vill och dels för att vi ska tapetsera! Äntligen är det inte så långt kvar till målet i mitt lilla sovrum i lägenheten. =) Ska bli så skönt att ha det klart så man kan börja med andra sovrummet. Efter det vill jag inte se en spackelspade på några år helst.

Nu fick jag en spinnmaskin i knät och mitt te håller på att bli kallt så jag säger ajöken och lämnar er med ett litet tips på en söt liten butik!

 

De här jättefina tekopparna och mycket annat fint kan du hitta i Mookis shop!

 


Louboutinlyx

Jag är kär. Har på sistone sett ett antal filmer där det knatats runt i skor med röd sula. Alla som är galna i skor vet att det betyder Christian Louboutin; fransk lyx at it's best att ha på fötterna. Innovativ design, annorlunda utan att vara för freaky så att man inte kan tänka sig att bära dem. Kika här så kanske ni förstår min fascination av hans vackra skapelser. Klickbara bilder så klicka så att ni ser detaljerna! =)

Mina favoriter är bild nr 1, 5 och 6. De röda pumpsen är överjordiska! Det är frestande att leva på gröt en månad och köpa sig ett par. Vete sjutton när man skulle våga använda dem dock. En liten repa och jag skulle dö inuti tror jag...Ska kika vidare lite här och dricka mitt morgonkaffe.

Ha en underbar vinterdag!

 




Grönt är skönt!

Mitt senaste projekt i "Operation Fixa Lägenheten" är att kika efter fina saker att ha i köket och hallen. Jag tänkte ha grönt i köket för att få in lite vårstämning i förväg. Gardiner har jag redan men jag hittad en del fina saker på Jotex hemsida som skulle passa fint. Frågan är bara hur man ska välja?



Sen hittade jag matchande mattor i grönt och en klocka som förvisso inte är grön men den var så fin så jag måste visa den ändå:



Och sist men inte minst hittade jag en fin hallmöbel samt dekor till väggen:



Det skulle vara ack så fint med den gröna, milda färgen till vita, mönstrade väggar. Det är väldigt frestande att beställa hem rubbet, kan jag säga! Får ta mig en kaffekopp och fundera lite först!

Shoemania H&M

Jo, jag vet. Jag är galen i skor. Hittade lite trevliga alternativ inför sommaren och tänkte muntra upp mig själv genom att köpa sommarskor mitt i smällkalla januari. Kanske inte värmen känns lika långt borta då?



Märks det att jag tänkt trotsa mig själv och INTE köpa svarta skor? Tänkte istället köpa mörkare jeans, chinos och kjol och sen liva upp det hela med färgglada detaljer. Känns ovanligt genomtänkt av mig som brukar impulsköpa det mesta här i världen.

Nu kaffe och en titt ut genom fönstret, för att se vad mätaren visar en morgon som denna. Jag gissar på runt -30. Fyra månader kvar till värmen...

Rosa och lite sånt

Mitt i smällkalla vintern passar det väl ypperligt att kika på skor inför vår och sommar? Jag tyckte det i alla fall. Perfekt ursäkt för att få drömma mig bort till när staden är varm igen och man kan klappra fram på gatorna i pumpsen, på väg till favoritfiket.

Här är några plånboksvänliga par jag spontanhittade på Skopunkten och H&M:




Jag tänkte faktiskt försöka ge mig på konststycket att inte köpa ett enda par svarta skor. Undantaget om jag hittar de perfekta pumpsen. Lite färg på fötterna har väl aldrig skadat tänker jag. Jag hasar ju mest runt i shorts på sommaren och kanske ett par glada rosa skor kan liva upp det hela lite?

Nu väntar i vanlig ordning min älskade kaffekopp!


RSS 2.0