Spegel, spegel på väggen där...

Då var det söndag! Satt upp spegel och ljushållare i hallen, blev himla fint bortsett från att den som satt i det här specifika glaset i spegeln måste ha varit hög. Står man en bit ifrån får man lustiga huset-känsla. Iväg med den till glasmästaren tror jag bestämt! Ramen är nämligen jättefin så jag vill inte lämna tillbaka den vilket jag annars gjort med buller och bång! Skänken är färdigmålad och gick från träfärgad och vit till svart och vit. Mycket snyggt tycker jag! Än så länge ser det lite kalt ut men so far so good:

Detaljbild av ljushållaren

Detaljbild av spegeln




Fixing

....lite bloggfix på gång....


Fashionista?

The place to be today är nog liggande i frysdisken på närmaste matvaruaffär. Eller så går man ut på gården. Det är nämligen varmare inne än ute, märkligt nog. Dagen till ära har jag en fantastisk outfit på mig bestående av en gul tunika, grå avklippta joggingbrallor och vita sockar! Fashionista? Hell yeah.


Trötter

Puh vilken rushig dag! Har flängt runt i butiker och letat matta till altanen och till hallen, dynor till utemöblerna och diverse annat smått och gott. Är ju sån rea överallt så man snubblar över tusen fynd överallt! =)
I dag har min kära dotter kommit hem från sitt resande och det känns underbart! Brun som en pepparkaka och ser oförskämt fräsch ut, precis som det ska vara! I morgon blir det mer fixande och donande så jag ska läsa vidare i min bok och sen sova...

Nattens!

Sommarnaglar

I går kväll fixade jag naglarna i trevlig färg som lyser upp tillvaron.
Jag lovar att de lyser i solen!



Ignorera det faktum att jag glömde korrigera det som hamnat utanför.
Färgen är Depend nr 228, ljusblå med silverskimmer. Underbar och lättmålad!

Phew, värmeslag..

Oj så länge sen jag skrev en enda rad i bloggen! Skyller på att det är sommar och man helt enkelt inte har tid. Just nu är det så varmt att jag överväger att gå och lägga mig i frysen ett par timmar. Vi håller på att fixa myggdörrar och myggfönster för att kunna ha öppet jämt. Enda sättet att få lite frisk luft utan att katterna rymmer. Har börjat pyssla med blombänk som just nu ser lite ynklig ut men förhoppningsvis så växer den till sig.

Hoppas ni alla har en underbar dag i dag!



En söt Malva pryder sin plats!


RSS 2.0