Som duvorna!

I natt när jag och min pojkvän satt och tittade på "vår" film, Ps) I Love You och drack lite gott vin så vände han sig emot och tog mina händer och....FRIADE!!!! Jag stirrade på honom och sen började jag stortjuta och hulkade fram ett ja och sen grät jag lite mer av ren lycka! Det känns helt fantastiskt och jag kan inte låta bli att stirra på ringen hela tiden och bli förundrad över att den sitter där. Så nu är man ringmärkt som en turturduva och bara fånler...


Halloween eller vanlig lördag kanske

Daniel åkte ut. Hmpf. Tyckte förvisso att han inte gjorde sitt bästa framträdande igår men jag gillar verkligen inte Geir. Hans version av Pearl Jam igår var så tam och trist så usch.

I kväll ska man iväg på en show och min höft beter sig som om den satt fast på en 120 år gammal tant. Jag har den perfekta klänningen och de perfekta skorna bara därför. Ska släpa mig iväg till bastun och se om lite värme kan trolla bort det hela.

Efteråt har jag bestämt att jag och pv ska se vår favoritfilm och dricka en Casillero del Diablo. Mums!

Idol IMO

Fredag! Och fredagar betyder Idol kl 20. Har bunkrat upp med mineralvatten och choklad och tänkte leka jury enligt min egen högst personliga smak!

Först ut var Daniel och Stone me into the Groove.

Njäh? Inte imponerad. Han sjöng falskt tyckte jag.

Och nu ska Olle sjunga! Närmare bestämt Wonderwall av Oasis! (Och bara som en parentes: Satan i gatan vad Olle är ubersnygg!!! ♥ Japp. Jag har en fjortiscrush. Hähä.)

Och det där gick så sjukt bra! Olle dit it! Jäbblar anamma säger jag bara. Pure magic!

Elin härnäst med Britneys låt (eller Andreas låt då) "I was born to make you happy".

Känns lite tamt just nu, hm. Tyckte Elin var så sjukt bra i början men det känns som att hon tappat lite edge. Boring. (och juryn höll med mig)

Geir ska sjunga Pearl Jam. Känner att jag kräks lite innan han ens gjort det. Fattar inte grejen med honom. Han känns mer och mer som en dansbandsnisse och längre än så från Eddie Vedder kan man väl inte komma? Nå vi får se hur det låter...eller inte.

ÅH FY FÖR DEN LEDE. Jag gick och kokade nudlar istället. Huvva.

Jag sätter mitt hopp till älskade Linnèa som ska sjunga en av mina favoritgråtballader. Nothing compares to you med Sinead. Snälla gör den så bra som bara du kan!!

Åh. ÅH. My goodness, my GODESS! Hon är så galet bäst!

Och nu blir det Andreas tur! Baby I Love your way...få se nu då!

Ja, röst har han ju. Ingen tvekan om det. Jag är ju en sucker för en underdog så han får godkänt! =) Kul att höra nåt som inte är så Sinatra.

Och nu är det Jay. Programmets mest överskattade tycker jag. ALLT LÅTER LIKADANT. Nu ska han sjunga Tell me why med BSB. Ooopla. Det ska bli intressant.

Okej. Det var okej. Faktiskt. Erkänner.

Dagens sista tävlande, Minnah. Förra veckan var hon ju riktigt bra. Here comes "Everything I do, I do it for you". Okidoki.

Holy crap. Det här är ju bra som attan! Go Minnah! Erkänner att jag inte var missnöjd när hon åkte ut men oj vad jag har ändrat mig. Riktigt wow!

Och nu blir det EMD och bladibla.....Sayonara!


Me likey!

Den här svarta skapelsen SKA jag ha! Fest nästa helg och den blir perfekt med skyhöga heels till! Uppsatt hår och lite fina smycken och sen är jag klar för party!


Sminktips!

Måste ju tipsa om en av mina favoritsidor när det gäller att fynda smink!

cosmetics4less är en brittisk sida med priser som gör att man ler som en tok och glatt betalar 85 spänn i frakt för det är så värt det! Räkna med minst 70 % billigare än i Sverige. Exempelvis L'Oréal puder för 42 spänn...

RSS 2.0