Lite TV också..

OH! Äntligen är den här. Veckan jag väntat på. I kväll är det säsongsstart för sista säsongen av Desperate Housewives och som ni kanske minns från sista episoden förra säsongen så kom det ju fram en del snaskiga detaljer om mordet på Gabrielles styvfar...Grannarna på Wisteria Lane är fyllda av ånger efter att de alla är inblandade att hålla bladet för munnen om Carlos mord på Gabrielles elaka styvfar. Susan driver isär från sin familj och vänner. Bree måste vara speciellt försiktig med vad hon säger då hon börjat dejta polisen Chuck Vance som dök upp som nytt ansikte förra säsongen. Missa inte! 21.00 på 5:an.

I kväll kan man också se första avsnittet av Happy Endings, 21.55 på 5:an, dvs efter Desperate. Är det nya "Vänner" vi möter? Serien handlar om ett gäng kompisar nämligen...
Här möter vi Dave och Alex, navet i ett kompisgäng som hållit ihop i åratal, som ska gifta sig. Men när Alex lämnar Dave vid altaret blir det hela lite komplicerat eftersom vännerna inte riktigt vet hur de ska ställa sig till den plötsliga brytningen. Bland de närmsta vännerna finns Jane, syster till Alex tillika obotligt kontrollfreak. Brad, Janes man som gör i princip allt vad hon säger till honom, även om han själv inte vill. Max, Daves bästa kompis som har stor vånda inför det faktum att han inte har berättat för sina föräldrar att han är homosexuell. Och Penny, gängets desperata singel, som ständigt oroar sig över att hon aldrig kommer träffa den rätte. I huvudrollerna ser vi bland annat Elisha Cuthbert (24) och Zachary Knighton (Flash Forward).

I morgon kväll kommer den serie jag personligen väntat mest på. Grey's Anatomy kl 21.00 på 5:an. Säsong 8 drar igång med att Meredith får ta konsekvenserna av att ha manipulerat med Derek's forskning och det slutar illa. Christina är helt inställd på att göra abort vilket Owen inte vill. Jag som suttit och tittat på gamla avsnitt pga abstinensen lär ju inte missa detta.

Ny serie börjar i morgon också! Body of Proof, direkt efter Grey's. Huvudrollen som Dr Megan Hunt görs av Dana Delany som vi ju känner igen från Desperate. Hon spelar en neurokirurg som efter en bilolycka förlorar sitt jobb och sin familj. Fem år senare tar livet en ny vändning när Megan erbjuds en tjänst som rättsläkare. Jag tänker i alla fall ge den en chans och se om det är något jag kommer att följa.

Tyck till

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0