"Du kan göra följande val"

"Knappa in det telefonnummer du vill att vi ringer upp dig på"...och sen väntar man i en timme eller så bara för att få veta att alla tider är slut. Klockan 09.30 har tiderna hunnit ta slut. De öppnar kl 08.00. Hur tusan går det till? Ska alltid hela världen ha en läkartid bara för att det är måndag? Eller har jag bara kronisk otur?

Man kanske skulle börja med samma system hemma?

"Hej, du har kommit till Helen. Välj något av följande alternativ och avsluta med fyrkant."

1. Gäller det ett besök? Tryck 1, avsluta med fyrkant. Om du har gjort detta val, får du nu göra ytterligare val.

1.1 Knappa in den dag du vill att besöket ska ske, 6 siffror, avsluta med fyrkant. Om tiden ej godkänns, välj annan tid. Då vi tycker om att höra de fina melodier som blir av alla knapptryckningar så kan det hända att du får byta tid flera gånger bara för att det roar oss.

1.2 Om ovanstående alternativ inte täcker ditt ärende, knappa in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan. Om vi minns det. Eller ids. Om det inte är måndag för då är vi automatiskt upptagna.


2. Gäller det ett affärssamtal eller annat tråkigt? Tryck 2, avsluta med fyrkant. Om du gjort detta val kommer du att höra ett litet klick i telefonen. Det betyder att ditt samtal har kopplats ner. Detta kommer att hända varje gång detta val sker.

3. Gäller det ett personligt samtal? Tryck 3, avsluta med fyrkant. Om det är upptaget spelar vi fin musik tills det är din tur. "Just nu är det 81 samtal före dig och vi är 1 handläggare som arbetar för att hjälpa till. Beräknad kötid ca 3,5 timme. Vi arbetar så snabbt vi kan och du behåller din plats i kön". Vänligen slå inte sönder er telefon då ni troligen kommer att ångra ert beslut vid ett senare tillfälle.

3.1 Du kan lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan. Yeah right, like that's gonna happen. Chansen är dock större om det inte är måndag.

3.2 Övriga ärenden kopplas till receptionen och om du har en jäkla tur så kanske någon svarar. Eller inte. Beror på om någon ids avbryta sin fikarast. Eller om det är måndag för då är vi automatiskt upptagna..

4. "Jaa, hej det var från Helen, du hade ringt för att boka en tid för besök? Tyvärr är alla tider för veckan slut trots att du ringt en minut efter att vi öppnade växeln för tidsbokning. Tyvääärr, prova igen nästa vecka...."

 

 




Tyck till

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0