Helgrapport!

Hoppsan! Det hann visst bli måndag/tisdag innan jag hamnade här igen. I lördags packade vi väskan och åkte till naturen. Dock hann vi inte se så mycket av den då vi inte helt ovanligt kom iväg lite (ehum) sent..efter en stund trevligt surrande med svärisarna for vi till M & L, barndomskompisar till min käre pojkvän. Där var en bunt välbekanta ansikten och två, faktiskt bara två, obekanta. Som vanligt var stämningen högt i tak och högre blev den under kvällens lopp! Alltid lika roligt att vara där och herre jesses vad man får skratta! Att vi ännu inte lyckats riva grillkåtan är bara ett mirakel..

Nån gång i gryningen traskade vi hemåt och söndagen tillbringades framför en brasa ute vid stugan. Aldrig smakar väl mat så gott som när den lagas över öppen eld? Något skoterrejsande blev det inte då motorn inte hann lagas. Motor på ett ställe, lagningskit på ett annat. Typiskt irriterande, men ännu mer typiskt oss...

I går kväll såg vi film och vräkte i oss godsaker och flöt ut i soffan mest. Det var rätt skönt. Den myckna friska luften gör en trött. =)

Nu är det way past bedtime för mig och en ny varm dag i morrn! Hoppas det fortsätter smälta i den här farten överallt utom i skogen och på isen.

Nattens!

Tyck till

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0