En lång fredag

Wiiiieh! Idag har solen lyst över oss! Jag har knatat runt i shorts och linne. Känns lite chockerande då det inte ens är maj och vi bor i Norrbotten. Kikade i blomlandet och ser att Pioner, Lupiner, Rosor och lite annat har överlevt vintern och det är inte helt fel det. Många av dem är från mammas land så det känns extra viktigt att just de klarar sig.

Kisseman har legat i sina älskade rabarber och tuggat på torkad kyckling. Värsta jycken...blir inte förvånad om han lär sig att skälla snart. Milou fick en flipp som bara hon kan få och blev rädd för god knows what och drog järnet med kopplet. Tack och lov lyckades hon inte orma sig ur selen och jag kunde lugnt bära in henne. Undrar vad som försigår i hennes lilla hjärna?

Påskmiddagen inför i morgon är planerad och vi lär äta tills vi storknar. Till förrätt blir det räkor, kräftstjärtar, ägg och lax till romsås. Sen blir det fransk örtkyckling, vinaigrettemarinerad potatis och vin till varmrätt. Efterrätten blir en prinsesstårta som junior bakar från scratch. Vi har gjort marsipanrosor, ägg och kycklingar som den ska dekoreras med. Efter allt detta tänkte vi smälla framför tv'n med ett glas mousserande rosé i handen. Om vi fortfarande orkar äta mer så har vi godis också. Känns som att man blir tjock i morgon..

Glad Påsk på er alla!


Tyck till
Postat av: Tess

Söt bild!

2011-04-23 @ 11:37:03
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: Helen

Eller hur? =)

2011-04-24 @ 17:32:34
URL: http://evangelinescorner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0